EIGENAAR & COACH

JOHN

 

Met jarenlange ervaring in de Acute Zorg weet John waar hij het over heeft. En zelfs beter nog, begrijpt hij precies waar jij het over hebt. Hij kent het vakgebied met de mooie maar stressvolle kanten van het vak. Hij ziet de druk bij zijn collega’s. “Door loyaliteit en het enorme verantwoordelijkheidsgevoel naar collega’s en mensen in nood, gaan hulpverleners vaak zichzelf voorbij. En dat resulteert zich uiteindelijk vaak in langdurig uitval.”

Volgens John wordt er veel over PTSS gesproken, maar is er nog te weinig echte openheid hierover, en John wil dit verbreken. “Het wordt soms gezien als zwakte, maar uiteindelijk kom je er weer sterker uit”. En hij kan het weten omdat hij zelf ook met PTSS heeft moeten leren omgaan.

Met zijn ervaringsdeskundigheid en expertise is John een veelgevraagde coach binnen de Acute Zorg. Het is zijn missie om hulpverleners weer te zien opbloeien. En ze te helpen om weer met plezier naar hun werk gaan. “Het is wel degelijk mogelijk om op een goede manier met je klachten om te gaan. Verdwijnen zal het wellicht nooit, maar ik leer je wel hoe je het de baas zult blijven en weer gelukkig kunt zijn.”

“Het is wel degelijk mogelijk om op een goede manier met je klachten om te gaan, weer gelukkig te zijn en leren hoe je het de baas kunt blijven.”

eigenaar & Coach

JOHN

 

Met jarenlange ervaring in de Acute Zorg weet John waar hij het over heeft. Hij begrijpt uit eigen ervaring, waar jij het over hebt. Hij kent het vakgebied met de mooie maar stressvolle kanten van het vak. Hij ziet de druk bij zijn collega’s. “Door loyaliteit en het enorme verantwoordelijkheidsgevoel naar collega’s en mensen in nood, gaan hulpverleners vaak zichzelf voorbij. En dat resulteert zich uiteindelijk vaak in langdurig uitval.” Volgens John wordt er veel over PTSS gesproken, maar is er nog te weinig echte openheid hierover, en John wil dit verbreken. “Het wordt soms gezien als zwakte, maar uiteindelijk kom je er weer sterker uit”. En hij kan het weten omdat hij zelf ook met PTSS heeft moeten leren omgaan.

Met zijn ervaringsdeskundigheid en expertise is John een veelgevraagde coach binnen de Acute Zorg. Het is zijn missie om hulpverleners weer te zien opbloeien. En ze te helpen om weer met plezier naar hun werk gaan. “Het is wel degelijk mogelijk om op een goede manier met PTSS-klachten om te gaan. Verdwijnen zal het wellicht nooit, maar ik leer je wel hoe je het de baas zult blijven en weer gelukkig kunt zijn.”

“Het is wel degelijk mogelijk om op een goede manier met je klachten om te gaan. Verdwijnen zal het wellicht nooit, maar ik leer je wel hoe je het de baas zult blijven en weer gelukkig kunt zijn.”

Werkervaring John Schuurman

Presence Coaching
Assen

Eigenaar
Eigen coaching bedrijf.

2018 – heden

Kijlstra Ambulancegroep B.V
Ameland, Franeker en Harlingen (a.i.)

Teamleider | Operationeel leidinggevende | Chef van Dienst | Materieelbeheer SIGMA/GGB Noord Nederland | Ambulance verpleegkundige.

2015 – 2018

Kijlstra Ambulancegroep B.V
Ameland

Ambulance verpleegkundige  Ambulance verpleegkundige op het eiland Ameland..

2014 – 2015

Kantonspital
Lunzern, Zwitserland

 

Intensive Care verpleegkundige
Andere werkwijze en manier van patiënten-benadering.

2012 – 2014

Sint Maarten
Sint Maarten (SXM)

Operationeel Manager Ambulancedienst

2012

UMCG
Groningen

Neurochirurgisch Intensive Care

2007 – 2008

Medisch Centrum Twente
Enschede

Intensive Care verpleegkundige

2005 – 2007

UMCG
Groningen

Senior verpleegkundige
Afdeling cardiologie.

2002 – 2004

Deventer Ziekenhuis
Deventer


(Leerling) verpleegkundige
Training voor ambulance verpleegkundige.

2000 – 2002

Stichting Ziekenvervoer
Zutphen

Ambulance chauffeur

1996 -2000